Муза
Сум з докором. Ти мовчиш в глибині.
Так, напевне, вся причина в мені!
- Важко жить без кохання тобі?
Мій політ у прірву перевернув моє життя з ніг на голову, так що він швидше нагадує мандрівку прозорим ліфтом вгору!
У ві сні приходила муза. Вона дала відчути, що багато про що потрібно написати, а, отже, й прожити нові емоції.
- Чому вона мене обрала? Чи це та сама, що надихала на початку творчості? Нові твори скажуть самі за себе і це й буде відповіддю.
Дивовижна жінка до котрої я торкався. Від неї пахло любов'ю. Спокій та відчуття, що тебе кохають переповняли всього мене.
Що ж залишається вигадати їй ім'я. Та це, напевне, - зайве. Це так само, як дивишся на майстерно виконаний портрет жінки з гарними формами, - її ім'я, чи ім'я тої, з кого малювали віддаляються так далеко, десь у інший вимір.
Пазл - склався. Я відчув такі переживання, котрі тепер мають відчути читачі в наступних моїх творах. Та чи мої вони?
Я вже сумую і чекаю на нову зустріч. Та чи можна керувати своїми снами? Навіть, коли сильно забажати... то Муза у Ваш сон прийде лише за своїм бажанням.
Реалії життя - одвічні суперники муз. Буденність, мов безодня, забирає час та емоції. Потрібно зупинитись та послухати голос вітру, насолодитися смаком свіжого повітря та обрати напрям: за, - чи проти вітру.
Практичне застереження: обравши за музу когось з реального світу - можна пережити розчарування, коли муза проганятиме вас заради іншого митця. Дехто після такої травми не може жити далі... тому потрібно бути дуже обережним: себто триматися міцного берега, а не запливати на глибоке!
Наберіться терпіння і багато працюйте над собою. Коли ви будете готові, - Вона неодмінно прийде! Музи ходять пішки, тому зустріч пришвидчити ніяк не можна.
Зичу всім насолодитися компанією з вашою музою!
Поет ХХ сторіччя. 1-8 листопада 2017
Свидетельство о публикации №117110803645