Хижак

Без брехні, омани і війни,
Що одержані із давнини,
Людство й нині жить не хоче,
А із добрих ще й регоче.

Це все для досягнення мети
Вірить людство що так треба йти,
Дружба й обміни думками
Зрадить щоб і так віками.

Вилізши з прадавньої пітьми,
Будучи ще звіром, не людьми,
Й зараз нищить все готові,
Це в крові а злість у мові.

Тож людина й досі ще хижак,
Дикий звір за неї ще слабак,
Та і молиться ще Богу,
Щоб прийшов на допомогу.
07.11.17.


Рецензии