Святий Миколай

Святий Отче МиколАю,
Я Тебе молЮ-благАю,
Ти за Бога віддав душу,
Я Тебе молИти мУшу.

Святий Отче МиколАю,
Не залИши мого краю,
Помозі нам, Святий Отче,
Якщо хтось скривдити схОче.

Святий Отче МиколАю,
Хай нас бурі не лякАють,
Якщо Ти, наш Святий Отче,
Коло нас і вдень, і внОчі.

2003 год


Рецензии