Уперед панове

Заблукали у бажаннях,
У можливостях своїх,
У даремних намаганнях
Досягти висот поріг.

Хочемо життя нового,,
Але звичне не дає,
Тож й не маємо нічого,
Що у інших уже є.

Кажемо у нас свобода,
Вибирай свій шлях життя,
Поки є іще нагода
Й не пірнув у небуття.

Не дивись як інші плачуть
За минулим і старим,
Бо осліпли і не бачуть,
Шлях що світить молодим.

Уперед, вперед панове,
В новім світі краще жить,
Зустрічайте усе нове,
А старе хай не сичить.
06.11.17.


Рецензии