I навiть з iнших куточкiв Землi

#крамастихи
I навiть з iнших куточкiв Землi,
На iнших полюсах моеї країни,
Я бачу кожні знаки по тобі,
Та відчуваю як з тобой єдині.
Та запахом бензину з молоком,
Я твої істини крилами відчуваю,
За сотні кілометрів полотном,
До тебе я стелю, та забуваю.
Ти мій єдиний компас у руці,
Та поки так це, буду непокірна,
Я ще не знаю, що там у кінці,
Я не боюсь, а отже їду я вірно.
То твої знаки, навіть на шляху,
У всіх в очах, та на рекламних бордах,
Не відчувай і ти тягучого страху,
А тільки серцем обирай дорогу.


Рецензии