Iноземка -песня-муж-
Вже тепер не буде
знову як бувало.
Молодече серце
туга вполювала.
Промайнуло літо.
Бігу час не стишив.
Твій швидкий... по собі
тільки пил залишив.
Приспів:
Іноземко,
я люблю тебе і досі!
Радо був би я
з тобою - де стоїш.
Уявляю:
білі квіти у волосі.
сарафани,
маки літа, босоніж...
(можна 2 рази)
Затужив мобільний...
Бачу сни лихії.
Поміж нас буремні
пролягли стихії.
Зимно і тривожно
на моїй планеті.
А для тебе грає
сонце на кларнеті.
Приспів.
Літеплом у мене
золотим була ти.
І мені здавалося -
ніби я крилатий.
У душі тумани,
і на полонині...
Бо швидкий... без тебе
знов приїхав нині.
Приспів.
Червень 2011
Свидетельство о публикации №117110607431