Без тебе самота

В осінні прохолодні дні,
Коли тебе коханная немає,
Розпачливі думки сумні
Душа моя вже із слізьми ковтає.

Без тебе самота
І радісних пісень я не співаю,
Панує в хаті марнота,
Прийди до мене мила я благаю.

Ми пригадаємо весну
Й зелений гай, де соловей співає.
Де ми кохалися без сну,
Коли побачили що вже світає.

Кидай ту дачу і котів,
Заглянь до мене я тебе чекаю.,
Щоб згинув сум осінніх днів
Ти ж добре знаєш, я тебе кохаю.

Інакше у осінні дні
Душа як звикне жити в самотині,
Забуде ночі чарівні
І не чекатиме тебе як нині.
06.11.17.


Рецензии