Заграй мен, скрипко...

Заграй мені,скрипко,на всі  свої струни,
Заграй мені,люба, про  мої  почуття.
Заграй  мені ,скрипко, від чого відлуння,
Яке просто йде,і не йде   в забуття.

Заграй мені ,скрипко,заграй стоголоссям,
Заграй ,я  благаю,заграй,не  барись.
Як вітер  чаклує  із  моїм волоссям…
Заграй,я прошу,але грать не  втомись.

Заграй мені,скрипко,мелодію  серця,
Заграй про кохання і  моє  життя.
Не грай про той  біль,який лився   з  відерця-
Хай з вітром назавжди  піде  в забуття.

Заграй  мені,скрипко,про  долю  щасливу,
Заграй  мені  ,люба,щастя награй!
Награй мені  щастя  з небес  сильну  зливу!
Грай мені завжди…грай…не стихай…

05.11.2017 р.


Рецензии