***

Вона ходила поміж нами
Не одягавши штучної краси
Та не цікавили її життєві драми
Ій не хотілось бути як усі

Нікому не вдалось ії зламати
Продовжила для себе боротьбу
Засунули її в суспільні грати
І пов'язали з іменем ганьбу

А серденько просилося на волю
Де можна бачити блакить води
Вона пішла шукати кращу долю
І більше не повернеться сюди


Рецензии