якщо ти хочеш...

Якщо ти хочеш – будеш
Здобудеш, тут і те
Що не властиве минулому
НОВЕ

Ти своєрідність
Ти приходиш
Й заповнюєш необхідність
Наситити простір собою

В прагненнях і планах
Перебуваючи, навіть небо світліше
Зірки-метеори гаснуть повільніше
Навіть друзі твоїми цілями живуть

Тримай своє та йди,
Запалюй миттями життя
Допоки решта вся – ілюзія


Рецензии