Булахдикай фикирар

 Марьям вах атайла гатуз булахдал къайи,
Гваз хъфенай михьи гьиссер , илгьамди гайи.

Гила элкъуьрзавалда йад ада шиириз,
Вац1ар ийиз гафарикай атай фикирриз.

Къалура на Марьям вах чаз , къилих инсандин
Ви вилик ква гегьенш чуьллер , хайи Ватандин.

Са кьве гаф лагь уьмуьрдикай дагъдин лекьерин.
Жигъирар ачух жедайвал , физвай рекьерин.


Рецензии