Връбка Попова. Предчувствие осени
1
Я у лета последним объятьем
Остаюсь в безнадёжном плену.
Поцелуи твои вспоминать я
Буду вновь – обратясь в тишину.
2
В руках осенний лист держу,
Омытый древнею тоскою.
«Не забывай!» – шепнёшь с любовью.
А я сама, как лист, кружу.
(2017)
ПРЕДЧУВСТВИЕ ЗА ЕСЕН
1
На лятото в последните прегръдки
оставям се във безнадежден плен –
при спомена за твоите целувки...
Такъв ми жребий отреден!
2
В ръцете си държа листо,
от есенна тъга окъпано.
"Не ме забравяй! - шепнеш със любов.
Душице моя скъпа!"
Свидетельство о публикации №117110500486