ЧЕ Ее РЕ ЗЪ - ЯТЬ!!!

ДА АВ НО ОО!!!...

   -  Уу ЖЕ Ее -  ВЪ СЁ Ёё!!!... -  ЗА ПИ СА НО ОО!!!... -

   -  ОС ТА Аа  ЛО ООСЬ!!!... -  ТО ОЛЬ КО -  СЪ ЧИ ТА Аа ТЬ!!!... -

ЦИ ИФ  РА   МИ Ии!!!...

ЧИ ИС  ЛА   МИ Ии!!!...

БУ УК  ВА   МИ Ии!!!...

   -  ИН ФО ОР МА Аа  ЦИ Яя -  ЧЕ Ее РЕ ЗЪ - ЯТЬ!!!... -

   -  СЪТО ОО ЯТЬ - СЪТО ОО - ЯТЬ - СЪТО ОО - Яя ТЬ!!!...

      ЯТЬ

      P.S

      СЪ - СЪ  ВЯ Яя ЗЬ

      ТО - ЛУЧЕНИЕ(О)  ТЪВЕ ЕР ДИ(Т)

      ОО -  ЛУЧЕНИЕ(О)  БОГА  ВО  ВЪСЕ  МЕ ЕР НО ООСЬ ТИ

     ЯТЬ = ИЕ - СЪВЯЗЬ  СЪ  БОГОМЪ

      Яя - ИС КЪРА(Я)  ВЪ  ТЕБЕ(я)

      ТЬ - ДАРЪ(Ь)  ТЪВЁРЪ ДО(Т)

      ЧЕ - ЕСТЬ(Е)  КЪРА СО ТА(Ч)

      Ее - ЕСТЬ(Е)  - ВЪ - ТЕ БЕ Ее(е)

      РЕ - ЕСТЬ(Е)  ЕН ЕР ГИЯ(Р)

      ЗЪ - ЗЕМЪЛЯ -  РЕ ТЪРАНЪСЪ ЛЯ ТОРЪ

 

      

 

    


Рецензии