Р дна мова
Муз. Н. Мотков Сл. Н. Мотков
Рідна мова моя українська,
Мова пращурів, наших батьків,
Спільна мова всієї Країни,
України великій, святій,
Рідна мова всіх нас об’єднала,
У суровій, тяжкій боротьбі,
У щасливе майбутнє нас звала,
Покоряти олімпи в житті
Приспів
Рідна мова - українська,
Схід і Захід об’єднай,
Крим, Донбас і Буковина,
Разом з нами заспівай!
Україна, Україна – наша доля, рідний край,
Крим, Донбас і Буковина пісню з нами заспівай
Рідна мова моя українська -
Це Родина, суспільство, життя,
Ми крокуємо в Світ, у Європу,
У зіркове своє майбуття,
Рідна мова моя українська,
Дивна мова Державна, свята,
Ми пишаємось мова тобою,
Наче мамо у нас ти одна
Свидетельство о публикации №117110503011