ТА КО ВО ОО - ТА - КО - ВО ОО!!!

КЪ ВА АР ЦЪ - Ии иИ -  СЪ ЛЮ ДА Аа!!!... - ГЪРА НИ Ии ТЪ!!!...

   -  ДЪВИ ЖЕ ЕН ИЕ!!!...                (ИТ - ТИ)

   -  Ии иИ - ВЪРЕ Ее МЯ!!!... - ХЪРА НИ ИТ - ХЪРА НИ Ии ТЪ!!!... -        (ИН - НИ)

СЪВЕ Ее ТО(РА) - ДЕ ЕЙ СЪ ТЪВО ОО(ГЪ) -  ПИ РА МИ ИД!!!...  (ГЪРА)

   - ТА КО ВО ОО - ТА - КО - ВО ОО!!!... -

ВО ОО ЛЯ!!!...                (ВО ОО)

   -  КЪЛЮ ЧЬ - КО ОН  ЦЕ ЕН ТЪРА  АТ!!!...           (КО - ОК)

   -  ОТ - ГЪРЯ ДУ Уу - ЩЕ Ее - ГО ОО!!!... -            (ТА)

      ГО            



   

               

               


Рецензии