Недоторканнi Мадонни
недоторканих, чистих, цнотливих,
не пізнавших ні смаку підливи,
ні торкання зімлілим чолом...
О, "Мадонни"... Набір тарілок...
І усіх неймовірних додатків.
Вас скуповували ради свята,
але вас шанував лиш пилок.
Хтось боявся торкатися вас,
бо страшився тарілку розбити.
Через скло ті "Мадонни" любити –
дивна доля для вас і для нас...
Я дістану старі тарілки,
ті, яким років більше, ніж дітям...
Хоч одну краще врешті розбити,
ніж боятися щастя роки...
Свидетельство о публикации №117110510354