За межею можливого. Безсоння

Чорні втомлені очі,
Сліпо втуплені вниз.
Впасти в темряву хочуть,
Відпочити від сліз

Стрілка часу сповільнена,
Скрізь мигають примари,
Замість дози снодійного -
Н і к о т и н о в і хмари

Руки висохлі трусяться
Над цупкими паперами,
Ніби йти безкінечністю
За своїми потребами

Світ без божої милості,
Світ реальних людей,
За межею можливостей -
Не заснути в цей день


Рецензии