Цlразва шем

Савкьват яз заз гайи на шем,
Аманат яз за ам хуьзва.
Лап яргъарай гъайи а шем,
Гьинай-гьиниз хиял физва.

Шем хьиз кузва къе зи чанни,
Авачирла жуваз кьарай.
Я садаз зи къвезвач ванни,
Гьикьван хьурай эвер-гьарай.

Хкахьна экв,цlразва шем,
Ада гузвай экв зайиф тир.
Гьикьван милиз шехьзава шем,
Лампочкадин экв гьайиф тир.


Рецензии