Рудак, Горват ды iншыя

Тубыльцаў 10 мiльёнаў(улiчваючы намiнантаў и журы прэмii Гедройца,
пешеходаў, даiшникаў и кiроўцаў ды iншыя кроплi чалавечага булёна).       
Нехта ведае Рудака, нехта Горвата з казой цi абодвух,выхад у фэйсбук у кожнай кавярне як подых паветра, а лента усе прымаючая рака:Там гараджане ва усix пакаленнях, сяляне, эмiгранты, Санта ды аленi, Снягурка, Грынч, Сымон ды Алена, Нямiгi бетонныя берагi.
Не лiчы у якiм ты калене Беражы любiмыя рагi.


Рецензии