Ne minjayu

Я не міняю друзів, не міняю і кохання.
Роблю я кожну справу з пристрастю і як востаннє.
Монети в когось це мета - та не моя,
У.є. насправді не рішають ні...

Умовні одиниці грошові ті не рішають,
Рішає пристрасть у серцях - я так вважаю.
Над нами влада є єдина - це голова,
Що на плечах у кожного колись була.

Я не стаю простішим і в загін я не шикуюсь.
Я не брешу та істини я не диктую.
Коли я помиляюсь, то я вчусь - не кіпішую.
Часу не гаю, ні годинки не марную.

Не заважаю людям морочити себе до піни.
Новини, тєлік, катастрофи - для мозку міни.
Я не прихильник куль, гармат, плювка у спину.
Прихильник творчості відвертої і духом сильних.

Не ридаюсь я про горе, зло всесвітнє і руїни.
Працюю кожен день я для близьких і для країни.
Для мене головне посмішка твоя навзаїм.
Скажи що поклик наш єдиний і ми злітаєм.

Не міняй, те що так кричить в тобі,
Так кричить в тобі...
Не міняй, те що світить тобі завжди,
Світить тобі завжди.
Я знаю про що ти мовчиш,
Знаю про що ти мовчиш.

Тільки не міняй...


Рецензии