Я бачу все...

Дивлюсь я на суддiв
Та й думку гадаю
Колись вiзьму шаблю
Падлюк налякаю

Щоб бiгли вони…
Озиратись страхались
До смерті, навiчно
За кривду жахались!

Олександр Захисник, 2017

Наши судьи самые "честные" однако...


Рецензии