Все буде добре. бо я в рю тоб

Я боюся дощу і вітру, 
Залишатися в самоті.
Та з тобою - я сльози витру, 
І всі страхи, що є в житті.

Бо я знаю: все буде добре, 
Бо я вірю тобі без меж.
Твоє серце таке хоробре,
Тож безстрашною буду теж!

Затанцюю бачату з вітром, 
Заспіваю романс з дощем.
Ти для мене став цілим світом, 
І надійним моїм плечем.

До якого весь день хилюся, 
До якого вночі тулюсь.
Я у небо тепер молюся, 
Щоби твій відчувати пульс.


Рецензии