Вона любила
Пам’яті дружини Віри Павлівни
Вона любила і була любима
І у житті щасливою була,
Чарівна, мила, добра і красива
На радість тим, хто поряд діяла й жила.
А її сонце уже іншим світить,
По інших віють весняні вітри.
Аґрус, смородина, порічки, квіти
Манять на дачу літньої пори,
Яблуні і груші вітами кивають:
Тебе усі на вік запам’ятають.
Ь
30.10. 2017р., Київ
Свидетельство о публикации №117103006007