Листопадна пора

Листопадна пора і на згадці настояний чай,
і окремість, яку з кожним днем відчуваєш гостріше.
Мокрий вечір, закритий на два обороти ключа,
і пунктир перспективи обачних і стриманих рішень.

Хто вдивляється з дзеркала в тебе оспалого, хто,
і торкає обличчя, немовбито щось розуміє?
Цей пом'ятий конверт ти отримав з осіннім листом,   
а попереду вже перевал замітає завія.      

Електричні дроти розсікають стрімкий краєвид,
і потоки шумлять, і дорога спинається вгору...            
Як же легко, дивись, листя губить причетність до віт
і не має нічого у світі собі за опору.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.