Плачуть, палають свiчки
Боляче рветься душа,
Це ж мій татусь лежить в домовині -
Знов накотилась сльоза.
Люди навколо, їх так багато,
(Плачуть, палають свічки)
Та вже не зможе їх привітати,
І не подасть руки.
Він вже не здатний заговорити
І посміхнутись до нас,
Впавши до нього, прошу простити
За все життя, за весь час.
------------------------------
Свидетельство о публикации №117102811510