ВО ОТ!!!

ДЪВИ ЖЕ ЕНЬ ИЕ!!!...                (ТИ)

   -  ВЪ ДО ОЛЬ - СЪ ТЕ НЫ Ыы!!!... -       (КИ -  ИК)

ТА АК  ТИ КА - СЪ ТЪРЕ Ее ЛО КЪ!!!...

   -  ТИ ИК - ТА АК!!!... - ТИ Ии КЪ - ТА Аа КЪ!!!... -

Аа - ВЪРЕ МЯ!!!...                (НИ)

   -  НИ - КУ ДА Аа!!!... - НИ Ии - СЪ ПЕ ША Аа!!!...   

   -  НИ - ТА АК!!!... - НИ Ии - ТА Аа КЪ!!!... -

КИ ИТ - ЖЕ Ее!!!

   -  НА Аа - ОО БО РО ОТ!!!... -             (КИ И Т И ИК)

   -  ТО ОО ЛЬ КО -  ВЪ  ГЪЛУ Уу БЬ!!!...          (ИТ)

   -  ЧЕ РЕ ЕЗ - СЪ ТЕ Ее НУ!!!...             (КИ)   

   -  ВО ОТ - ВО ОО ТЪ!!!... -     (ВО ОО Т ОО ОВ)

      ОТ               


Рецензии