Запах прiлого листя
Тиша сонного Лісу…
Крони пестять проміння,
Тчуть красу дивовижну…
Краплі – низка намиста…
Звуки в’януть волого…
Крізь мовчання барвисте
Пролягає дорога…
Німота листопаду…
Невловимість згасання…
Найчарівніший задум…
Ніжність… Осінь… Прощання…
25.10.2017
Свидетельство о публикации №117102609053