Простiть йому

Простіть йому великі дози
Надій на щастя і любов,
Щоб не лилися в нього сльози
І не псувала б розпач кров

Минали дні, минали ночі,
Коли він бачив щастя в снах,
Але розкривши свої очі
Від горя в нього їхав дах.

Його же щастя заблукало
Серед бажань людей чужих,
Веселі пісні їм співало,
А він страждав завжди без них.

Простіть йому за біль страждання,
Що він приніс у білий світ,
За всі даремні намагання
Пожити в щасті кілька літ.
25.10.17.


Рецензии