I я не знав нiчого про любов
І ти нічого про любов не знала.
Нам просто доля шансів не давала,
обманювала знову нас і знов.
Хтось бачив ту любов? Чи є такий,
хто відповість нам на просте питання:
чи справді є на світі те кохання,
якого ради долі нелегкі?..
Тепер узнаєм про любов усе:
відкриє очі лиш любов взаємна...
Було минуле наше не даремно.
Майбутнє нам тепер любов спасе...
Свидетельство о публикации №117102507766
И ты о ней тогда ещё не знала.
Судьба нам просто шансов не давала,
Обманывая нас с тобою вновь.
Нина Самогова 02.02.2018 09:21 Заявить о нарушении