Кохання - це велика сила
"За що мене ти так кохаєш?"
Я подивлюся щиро в твої очi,
Техенько пiдiйду та обнiму щомочi.
Кохання - це велика сила,
Що надає нам крила.
I людство не придумало тих слiв,
Щоб описати силу почуттiв...
Свидетельство о публикации №117102507471