о клане в метро 2033
Сьогодні новий день,
І знову з ранку в бій.
Давайте зберемо всі сили,
За перемогою пора нам йти.
За клан і гідність до кінця.
І якщо фортуна відвернеться,
Не кидайте надії,
Ми чорні янголи -
Ми сильні та єдині.
Один за всіх та всі за одного!
Свидетельство о публикации №117102507458