Агресор

Агресор чужинськi війська
Й їх найманці з нами воюють,
Брехлива задача така,
Всіх руських від укрів рятують.

А в нас різномов’я в військах,
Бо нації в нас рівноправні,
Чекає агресора крах,
Такі у нас звички прадавні.

Ніколи не будемо ми
Агресорів звати братами,
Ми звали їх так ще дітьми,
Вони же сміялись над нами.

А нині вони вороги,
Що бачать руйнують й вбивають
І чхають на братні віки
Й за чесних себе ще вважають.
22.10.17.


Рецензии