Вiсник

епіграф: [Вбитий раз, буде вбитий двічі]

На хмарі темряви,
На зрадницях годинах,
В підніжжі гріха,
****ь війни
Диявол воскреша.

Не марні вбивства
Терористів, теракти, політика.
Ниви біліють. Вже зважив Суддя
«Хінікс пшениці за динарія»*
Набутки змарнує воєнне Лоша.

Сади цвістимуть
І маки червонітимуть полями,
Коли міни губитимуть дітей
Й прикриваючись за ржавими автобусами
Анархісти стрілятимуть людей.

[*] – з Нов. Заповіту (Одкровення 6;6)
04.2014

Музика до віршу: Megadeth "Recipe_For_Hate..._Warhorse", з альбому 2001 р.


Рецензии