Дозволь собi

Дозволь собі бути щасливим,
Хай серце ще ниє від втрат,
А спогадів низка зрадливо
Щораз відкидає назад...

Дозволь собі бути щасливим
Не завтра, а зараз, в цю мить,
Бо ж світ - безкінечно красивий,
Хай він у душі защемить.

Дивуйся, радій, помиляйся,
Вставай, відчувай і лети,
І бути для всіх намагайся
Красиво- щасливим. Завжди!


Рецензии