Авачт1а и дуьньяда женнет?

Гьикьван ваз за кхьейт1ани чар,
Вун садрани гьич тух жедай туш.
Фейит1ани ан зи кьиляй ч1ар,
Закай ваз гьич хабар жедай туш.

Вун авачир серин тир йикъар,
Душман хьиз лап дак1ан жезва заз.
Ахквадач заз къужахда кьун яр,
Йифни, югъни вун патав галаз.

Нур гуз жеда гимишдин ракъар,
Гуьлуьшан хьиз рик1евайла вун.
Чи рехъ кьунвай хъим галай ракьар,
Михьда вири мукьвал жервал чун.

Авачт1а и дуьньяда женнет ?
Цуькверикай жедайвал заз к1вал.
Гудай за гьар юкъуз зи кьимет,
Хурудавай квадардайвал т1ал.


Рецензии