Мудрiсть

Супроти грубощів
Є приязнь і любов,
Супроти труднощів
Є допомога знов і знов.

Прадавня мудрість ця
Врятовує життя
І навіть молодця
Від всіх страждань буття.

А агресивність вб’є
Чи нині чи колись,
Бо кров постійно п’є.
Твою теж, бережись.

Тож друже вибирай
Як жити хочеш ти
І двері відчиняй
Для дружби й доброти.
19.10.17.


Рецензии