Про осень
Бажаєш ти осінь …? Дарую
Зі сріблом її на лугах
Та золотом тим, що малює
Вона на кленових листках
Дарую тобі діадеми .
Що тихо над нами летять
На тілі блакитного неба
Чаруючи нас мерехтять
Бажаєш ти осінь? ….. Напевно ,…
Вона вже прийшла і до нас
Бо скроні сивіють нестримно
Сприймаємо думи про час
Бажаєш ти осінь?...Бажаєш!!!!!
Бо в ній не повторна краса
І пізньої рози пЕлюстки
..твої не повторні вуста…..
А.А .Тарасенко
Жовтень. 2017р.
Свидетельство о публикации №117102101673