Три доли капли. украинский язык

Три долі краплі...

Три долі краплі вогняні
Упали у твої долоні
На перехресті дивоснів,
Немов дощі на підвіконня.

І перша крапля то життя
В його скорботі та стражданні.
А друга час без вороття.
А третя- суму поєднання

Із радістю тепла очей,
В яких антонімом морози...
І річка вічності тече,
В якій водою дивосльози,

У забуття казки нічні.
І придивляється до тебе
Він, над яким витає німб...
Три долі краплі впали з неба...


Рецензии