FROM mr. BUT
на задушевное внимание
...I got the nick-name: Mister "But" -
I lost myself, I lost my heart...
And what is "YES", And what is "NO" --
I do not know.
I look like owl by "left" eye,
But it is not my essence "I",
I don't know (past of "this"):
What it's "WAS" and what it's "IS".
I keep my "cry", I call "some wine" -
My "cry" is "Save me Caroline!"
Exchange my Name (that's no myth)
Without "but" and any "if".
Свидетельство о публикации №117102007008
Марианна Козявун 09.11.2017 20:53 Заявить о нарушении