НА Аа - ЦЪВЕ ЕТ!!!

БО ГИ НЯ  - СЪ   ЧА АС ТЬ   Яя!!!...

   -  Ии иИ - Уу ДА Аа ЧИ Ии - СЪРЕ Ее ЧА!!!... -

ВЪ -  ДУ Уу ШЕ Ее!!!...

   -  ТЕ ЕТ - Аа - ТЕ ЕТ!!!... -

ТЕ ЕТ  - РА Аа - ЭД РЪ!!!...

   -  ПО ОЗ  - ВОЛЯ - ЕТ!!!... -

СЪ -  ВЕ ЕТ!!!...
 
   -  РА АЗ - ДЕ ЛИ Ии ТЬ - НА Аа - ЦЪВЕ ЕТ!!!... -

ПЪРИ ИЗ - МА Аа!!!...

   -  ПЪРИ ЗЪ - МА Аа!!!... -

      МА

      P.S

      Аа -  НАЧАЛА(А)  ВЪ  ТЕБЕ(а)

      МА -  МУЗЫ КА

      ЗЪ -  ЗЕМЪЛЯ(З)  ВЪ  ПЪРО ЦЕ ЕС СЕ(Ъ)

      ИЗ -  ДОПОЛЪНЕНИЕ !ЗИ! - ЛУЧЕНИЕ(И)  ЗЕМЪЛИ(З)

      ПЪРИ - ЭН ЭР ГИЯ(РИ)  ПЪ РОС ТОР(ПЪ) - ЗЪДЕСЬ



      


Рецензии