ОТ - ПЪРИ КО ОС НО ВЕ ЕНИ Яя!!!

СЪВЕ ЕТ - ИД ЁТ!!!... -  ПО ОО - ПЪРЯ МО ОЙ!!!... -

   -  НО ОО - НА Аа - ГЪРА Аа НИ Ии!!!... - ПЪРЕ ЛО ОМ  ЛЕ ЕНИ Ее!!!... -

КЪРИ ИС ТА АЛ - ЛЪ - ЛЪ - ЛЪ - ДУ ШИ Ии!!!... - ЖИ ВО ОЙ!!!... -

   -  ИС КЪРА Аа!!!... - ОТ -  ПЪРИ Ии -  КО ОС - НО - ВЕ ЕНИ - Яя!!!... - ЦЪВЕ ЕТ - НА Аа - Яя!!!...

    ЯЯ

    P.S

    ЦЪВЕ  -  ВЕ ДЕ ЕНЬ Ее(ВЕ) ЦЕЛИ(ЦЪ)

    ЕТ -  ТЕ БЕ   ИЗ   ИНОЙ   МЕ ЕР НО ООСЬ ТИ

    НА -  НАЧАЛА

    Аа -  НАЧАЛА(А) ВЪ ТЕБЕ(а)

    Яя -  ИС КЪРА(Я)  ВЪ ТЕБЕ(я) - ЗЪДЕ ЕСЬ

      


Рецензии