Нехай

Нехай було би так,
Заможним б став бідняк,
Розквіла б Україна
І кожна в ній родина.

Пішло би в забуття
Колишнє все життя
У бідності й зневірі,
Хай згинуть днини сірі.

Добився щоб народ
Життєвих всіх свобод,
А нація єдина
Вся б стала Україна.

Надія не умре,
Що Бог наш прибере
Із нашинського краю
Усі ворожі зграї.

Хай України знак,
Тризуб та й ще козак,
Служитиме державі
В щоденній нашій справі.
18.10.17.


Рецензии