ВЪРА ЩЕ ЕНИ ИЕ!!!

ВЪ   РА АЙ!!!...

   -  ТО ОН -  НЕ ЕЛЬ!!!... -

Аа...  Во оо - Мъ Ра аК!!!...

   -  Ту уН - ЭЛь!!!... -

ОТ ЕЦ!!!...

   -  ОО ДИ ИН!!!... -

НО ОО!!!...

   -  РА АЗ НА АЯ - Ра аЗ На аЯ...

   -  ДЪВЕ ЕРЬ -  ДЪ Ве еРь!!!... -

КЪТО ОО -  ВЕ Ее РИ ТЪ!!!...

   -  ПЪРЯ Яя МО ОО!!!... -  ИД ЁТ -  Ии ДЁ Ёё ТЪ!!!... -

Не еЕ -  Ве еР Ные!!!...

   -  ЧЕ РЕ ЕЗ - Ту уН ЭЛь!!!...   

   -  НА - ОО БО РО ОТ!!!...  -  ВЪРА ЩЕ ЕНИ ИЕ!!!... -

      ИЕ

      P.S

      ИЕ -  СВЯЗЬ  СЪ БОГО ОМ

     ЕНИ -  ОБ РА ЗА Аа

      ЩЕ -  ЕСТЬ(Е)  ПО ИСКЪ(Щ)

      РА -  СЪВЕ ЕТ

      ВЪ -  ВЕ  ДЕ ЕНЬ  Ее


Рецензии