Палата Майдан 3

На Майдані біля Ради
Маса натекла...лайна,
І кричить воно: “Геть з влади!”
“Порошенко, йди ти на...!”
Бульботить та репетує
Те розбурхане лайно,
Наче хто його гвалтує
Прямо в пельку чи в гузно.
Я ж дивлюсь на теє шоу,
Пре лайно як на лайно,
Їм з варенням маршмеллоу
Та дивлюсь онлайн кіно.


Рецензии