Свiтанок - тихий, хитрий, сiрий кiт
підкрадеться – не відгадаєш звідки...
І молочко серпанку буде питки,
допоки сонце не побачить світ.
Здається, можна руку простягти
і лоскотати котика за вушком.
А він, світанок-котик, очі мружить
і ластиться, не забува мети,
і ось уже від променів вікно
стає прозорим, чистим від туману...
І тихо йде той хитрий кіт-світанок,
щоб вранці повернутись все одно...
Свидетельство о публикации №117101800052
Какой замечательный Ваш Кот-рассвет!
Спасибо за вдохновение)))
http://www.stihi.ru/2017/10/18/3356
Мари Полякова 18.10.2017 10:11 Заявить о нарушении