Кятмигин жирак айрилип!

     1 куплет

Кятмигин жирак айрилип,
Соимян дап ялхан дымя!
Журюгюмгя отни селип,
Мухабят билян ойнима!

Капкар юхан козлюрунни,
Бу дуньяда мян кормигян,
Иллык татлик созлюрюни,
Бу аята анлымыхан!
   
    * Припев *

Кальгиня жиним, амрыгым
кальгиня,
Бир кун кормисам сени чидымаймя!
Мухабятнин агрыхни
ипкяткиня,
Мана карап дигин сени соимя!
   
    2 куплет

Айрилип катмигин ойнап,
Журюгюмни менин кыйнап!
Исында башкини ойлап,
Щайтандак кизлани дорап!

Юхан козлюрунни ичип,
Кульмяй мана бир карсанчу,
Менин арманимни илип,
Жирахларга качмысанчу

   
       Припев тот же.

                18.10.2017


Рецензии