Дагъви рушар

Гимишдинбур я кварарни
Ашкъи квай , рик1ин гьаларни
Алакьда зурба крарни
Дагъви рушарлай.

Зирекдиз вегьез камарни
К1вачик кваз дуьзен, к1амарни
Талакьдай авач , са карни
Дагъви рушарлай.

Чандал ийиз чипин , чка
Зегьмет ч1угвада хьиз къанда.
Алахъда к1вале тваз къайда
Дагъви рушарлай

Хкаждай к1валер чилерал
Къакъаждай хилер къуьнерал
Лайихлу тариф бендерал
Дагъви рушарлай.


Рецензии