Ya rozirvu tebe

Не смій так свавільно відводити очі,
Я в них вже бачив більше за дзеркала.
Зіниці розширені без ляку і ночі
І я розірву тебе якою б не була.

Тремтіння в руках, в коліночках скрегіт.
Волосся пливе, воно мій вічний магніт.
А в голові вже пробиваються тегі,
Що я розірву тебе на місяці й дні.

І я розірву тебе,
Бо ти цього хочеш.
І я розірву тебе,
Бо ти того прагнеш.

Жодних сумніві,
Лише сухий факт.

І ти здивування запхнеш до шкатулки,
Ніде сховати свої щочки і ніс,
А я розірву тебе на шмаття і втулки
І ти ще попросиш повторити на біс.

02.10.2017


Рецензии