осeнь

Летять - курличуть журавлі
І листя з клену опадає,
В багряно - жовтому вбранні
Нас чемно осінь зустрічає.

Лягає вранішній туман
На землю,наче кіт пухнастий,
І день, не встигнувши прийти,
Вже вечором осіннім гасне...

А неба зоряного мить
Біжить від хмар Чумацьким Шляхом,
Прозора тиша аж дзвенить,
Злітає з гілки чорна птаха.

Як зупинить невпинний час?!
Вода у землю витікає...
Усе минає...й кожен раз
У літа осінь наступа


Рецензии