Сон депутата
під час засідання
від отих дебатів в залі
виникло бажання.
Виступаючі з трибуни
гарно говорили
ніби-то вони великі
закони творили.
На Миколу їхні речі
так гарно впливали
що від них його повіки
мимохіть злипали.
От і злипли,полетіли
до чортів у пекло
роздивились навкруги...
гарно тут і тепло.
Бачуть гарний дім,високий
із чортів сторожа
а навколо металева
стоїть огорожа.
Пролетіли непомітно
та швиденько в двері
здивовано зупинились
в гарному партері.
Мало в залі депутатів
до кнопок прикуті
у кожного довгі руки
і спини зігнуті.
Довгі руки,щоб давити
кнопки в апаратах
це для того якщо є
нехватка в депутатах.
По між ними у спідницях
Зайцева...покрою
розмальовані дівчата
сажою,смолою.
Під стіною між дверима
стіл стоїть високий
біля нього,Біс рогатий
вухатий,стоокий.
Він все бачить і все чує
хто як голосує
як вгодити головному
так і сяк мудрує.
Ну а правляча верхушка
так звані,бісисти
одне одного дубасять
щоби вище сісти.
У бісистів процвітає
хитрість та зухвальство
адже совісті немають
набрались нахальства.
А ще кожен бісист
по два лиця має
одне лице добре,миле
друге всіх лякає.
Тут проснувся наш Микола
"А щоб ви пропали
Нащо мені депутатство"
тай чкурнув із зали.
Свидетельство о публикации №117101606241
Там оценят!
Саша Локоть 26.01.2018 18:57 Заявить о нарушении